Banyak Berhabis Duit. Lelaki Ini Taubat Tak Nak Guna Hair Clay Lagi! – Clay Pomade Malaysia | VRival
icon-search
icon-search

Banyak Berhabis Duit. Lelaki Ini Taubat Tak Nak Guna Hair Clay Lagi!

Ada seorang sahabat kita ni share kekesalan dia ttg clay di pasaran. Dari pasar malam hingga ke drugstore, hampir semua brand dia dah cuba tapi still tak jumpa yg sesuai dgn rambut yg kasar & kering.

Kecewa sungguh sbb duit dah banyak habis tapi hasil emm so-so je. Hasil keras & kering mcm tak mandi..terlalu dry effect. 

Syaf tanya dia  "bro dah pernah pakai thick clay? Yg oil/wax-based punya? "

"TAK" jawabnya ringkas 😶

Terus Syaf explain kelebihan oil/wax based & educate dia macam mana nak tahu produk tu sesuai atau tak dgn rambut kita. Lgpun dry matte is not a good choice for him! .

Satu-satu Syaf explain sampailah dia faham & jatuh hati dgn brand VRival.

Ini bukan sembang kencang. Syaf tak paksa abang ni beli apa2, tp lepas Syaf educate & share tips, dia sendiri yg decide nak cuba. So dia beli Trial Pack RM9.90 utk test.

Alhamdulillah, skrg dia dh jd pengguna setia Earth Genesis Clay Pomade. Tak sia2 dia ambil keputusan cuba Trial Pack. Paling penting, dia happy dgn hairstyle skrg. Rambut still nmpk natural & tak kering mcm dlu. Hurrayy! 🙌 

Siapa lg ada masalah mcm sahabat kita ni? Kalau korang pn nak try dlu, boleh dptkan Trial Pack skrg.

Terus klik link ini utk full details



Older post Newer post

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.